پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبادل لینک همیشه مفید نیست !
نوشته شده در یک شنبه 8 تير 1393
بازدید : 224
نویسنده : محمد سبزکار

این مطلب به دلیل سوء استفاده برخی سایت ها از وبلاگ ها و کاربران ناآگاه ، به وسیله تبادل لینک های غیر مفید ، بطور اختصاصی توسط مرجع راهنمای وبلاگ نویسان منتشر شده است.

بی شک یکی از اصلی ترین عوامل افزایش رتبه سایت یا وبلاگ در گوگل (رنک گوگل) ، وجود لینک شما در سایت ها و صفحات اینترنتی مختلف و یا در اصطلاح تبادل لینک می باشد که به نوعی جلوه دهنده محبوبیت وبلاگ یا سایت شما خواهد بود. امروزه اکثریت کاربران بر این عقیده هستند که هرچه با وبلاگ ها و سایت های دیگر تبادل لینک داشته باشند به نفع آنهاست و باعث افزایش رنکینگ گوگل آنها خواهد شد ، اما همیشه اینطور نیست. اکنون سوال این است که چه تبادل لینک هایی مفید و باعث افزایش رنک گوگل و کدام بی تاثیر و حتی باعث کاهش رتبه یک وبلاگ می شود؟!

 

برای مشخص شدن این مسئله دو پارامتر مهم هستند ، یکی تعداد بازدید و دیگری رتبه گوگل سایتی که با شما تبادل لینک می کند.

تبادل لینک مفید :

سعی کنید با سایت ها و وبلاگ هایی تبادل لینک کنید که

اولویت اول :  رتبه گوگل آنها از شما بالاتر یا برابر با رنک گوگل شماست.

اولویت دوم :  به واسطه آمار آن سایت ها،  بازدید کننده برای شما بفرستند که آمار بازدید صفحه شما بالاتر برود (حتی اگر رتبه گوگل آنها از رتبه گوگل خودتان کمتر است)

اولویت سوم :  لینک شما در کل صفحات سایت مقصد درج شود و نه فقط در یک صفحه خاص از آن سایت !

 

تبادل لینک غیر مفید :

- شما سایتی را لینک کرده اید که رتبه گوگل آن سایت ، از رنک شما کمتر است و بازدید کننده ای هم از آن برای سایت شما نمی آید.

- شما سایتی را لینک کرده اید که لینک سایت مقصد در تمام صفحات سایت شما وجود دارد اما لینک شما در یک صفحه خاص از آن سایت ، درج شده است.

- شما سایتی را لینک کرده اید که در آن سایت علاوه بر لینک شما ، بیش از ۱۰۰ لینک دیگر درج شده است.


حال ببینیم  تبادل لینک چطور باعث افزایش یا کاهش رتبه گوگل می شود !

گوگل برای محاسبه رتبه وبلاگ یا سایت شما ، پارامترهای مختلفی را می سنجد. از مهمترین آنها تعداد لینک های موجود از شما ، در صفحات وبلاگ ها یا سایت های دیگر می باشد. مثالی میزنیم که بطور ساده متوجه خواهید شد، در نظر بگیرید سایتی دارای رتبه گوگل ۴ می باشد. این سایت مثلا ارزشی حدود ۴۰۰ واحد دارد ، و تعداد ۱۰ سایت دیگر با سایت مبدا تبادل لینک کرده اند. سایت مبدا حدود نیمی از کل ارزش رتبه خود را با تبادل لینک با سایت ها و وبلاگ های دیگر تقسیم می کند یعنی ۲۰۰ واحد . در این مثال ، ۲۰ واحد به ارزش رتبه گوگلی که هر سایتی که در سایت اصلی لینک شده است اضافه میشود چون ۱۰ سایت لینک شده داشتیم.حال اگر تعداد سایت هایی که در سایت مبدا لینکشان درج شده باشد ، ۲۰ تا شود ، هر سایت حدود ۱۰ واحد نصیبشان خواهد شد و هرچه تعداد لینک های موجود در سایتی بیشتر شود سهم ارزش دریافتی از تبادل لینک برای افزایش رتبه گوگل کمتر می شود.

ضمنا در مثال بالا اگر رنک سایت شما ۴ باشد و با سایت دیگر رنک ۴ تبادل لینک کنید همان ارزشی که رنک شما نصیب سایت تبادل کننده می کند ، نصیب شما می شود اما اگر با سایت رنک پایین تر از خود ، تبادل لینک کنید مثل این خواهد بود که شما ۱۰ امتیاز به سایتی میدهید اما آن فقط ۶ تا به شما برمی گرداند. پس گاهی این موارد باعث ضرر زدن به رتبه گوگل شما خواهد شد.

گوگل برای سایت هایی که بیش از ۱۰۰ لینک خارجی در صفحه شان باشد ارزش بسیار کمی قایل می شود و عملا سایت های لینک شده در آن ، تاثیر محسوسی از تبادل لینک نخواهند دید.

قابل توجه صاحبان وبلاگ : با کمی گشت و گذار در اینترنت ، سایت های ایرانی بسیاری دیده می شوند که آمادگی خود را برای تبادل لینک آن هم با هر وبلاگ یا سایت با رتبه کمتر یا بیشتر حتی رتبه صفر اعلام کرده اند، آنها با درج لینک شما فقط در یک صفحه از سایتشان ، تنها به فکر منافع خود هستند. چون شما لینک آنها را در کلیه صفحات خود درج می کنید اما آنها فقط در یک صفحه لینک شما را درج می کنند و معمولا بازدیدکننده چندانی هم برای شما نمی فرستند. پس مراقب این ترفندهای افراد سودجو باشید!

AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان

:: موضوعات مرتبط: آموزش , ,
:: برچسب‌ها: افزایش رتبه گوگل, تبادل لینک, تبادل لینک هوشمند, رتبه گوگل, رنک گوگل, لینک, لینک در سایت, لینک سایت ,



بازدید : 462
نویسنده : محمد سبزکار

با توجه به فراگیر شدن سیستم عامل اندروید و گستردگی طیف افراد استفاده کننده از این سیستم عامل لازم دیدیم تا آموزشی جامع در خصوص چگونگی نصب بازی های مختلف اندروید اعم از بازی های ساده و سنگین دیتا دار و رفع اشکالات اجرا نشدن آنها در سیستم عامل اندروید را منتشر کنیم. نکاتی که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد به صورت تجربی کسب شده و سعی می کنیم همواره اگر نکته ی جدیدی در این خصوص ارائه شد در اختیار دیگران قرار دهیم. در ابتدا توضیحاتی در مورد انواع بازی های اندروید و چگونگی نصب آنها ارائه خواهد شد و سپس به توضیح خطاها و رفع مشکلات آنها می پردازیم.

خواندن این مطلب را به تمامی کاربران سایت پیشنهاد می کنیم و لذا با توجه به کامل بودن توضیحات در این خصوص، زین پس در قسمت نظرات هر مطلب به سوالات تکراری که در زیر به آنها اشاره کردیم پاسخی داده نخواهد شد و نظرات تکراری نیز تایید نمی شوند.

بازی های اندروید شامل ۲ دسته هستند:

بازی های ساده: این بازی ها فقط دارای یک فایل نصبی هستند که اکثرا بر روی تمامی گوشی های اندرویدی قابل اجرا می باشند. 

اغلب این بازی ها جهت اجرا به سخت افزار پایینی نیاز دارند و نصب آنها بسیار ساده است مانند بازی های انگری برد. تنها نکته ای که در مورد نصب این بازی ها وجود دارد این است که نسخه اندروید شما با نسخه مورد نیاز جهت اجرای بازی که در قسمت دانلود هر بازی ذکر شده است متناسب باشد. مثلا اگر یک بازی نیازمند اندروید نسخه ۲٫۳ است قطعا روی اندروید ۲٫۲ اجرا نخواهد شد.

بازی های دیتا دار: این دسته از بازی ها از دو قسمت فایل نصبی بازی و فایل دیتا تشکیل شده اند.

نحوه نصب بازی های دیتا دار اندروید بدین شکل است که بعد از نصب فایل اصلی بازی، فولدر دیتای آن باید در حافظه جانبی گوشی یا تبلت در مسیر مشخصی کپی شود. بازی های دیتا دار معمولا بازی های سنگینی هستند و جهت اجرای آنها شما نیاز به سخت افزار مناسب خواهید داشت. منظور از سخت افزار همان سی پی یو، رم و گرافیک است که جهت مشاهده مشخصات کامل گوشی خود می توانید به سایت GsmArena.com مراجعه کنید.

مود و نسخه مود شده چیست؟

به عبارت ساده مود در اندروید معادل کد تفلب و ترینر برای بازی های کامپیوتر است. بازی های مود شده معمولا دارای پول بی نهایت، آزاد بودن تمامی مراحل و … هستند.

 

انواع فایل های دیتا:

۱- فایل های دیتای اختصاصی: که مخصوص جی پی یو (گرافیک) های مخنلف نظیر Mali – PowerVr – Adreno -Tegra 3 و … منتشر می شوند که با توجه به نوع گوشی خود باید یکی از آنها را دانلود کنید.

محل کپی این دیتا در کارت حافظه مسیر Android/Data‌ می باشد.

۲- فایل های دیتای مشترک: که دارای پسوند Obb‌هستند و با ۹۹% پردازنده های گرافیکی سازگاری دارند.

محل کپی این دیتا در کارت حافظه مسیر Android/Obb می باشد.

در صورتی که با شناخت پردازنده گوشی اندرویدی خود مشکل دارید ، می توانید به سایت www.gsmarena.com مراجعه کرده و با مشاهده عبارت روبروی کلمه GPU از مدل پردازنده گرافیکی گوشی خود اطلاع پیدا کنید

»» نکته بسیار مهم: اگر در کارت حافظه شما در فولدر Android  فولدر Obb‌ یا Data وجود ندارد خودتان یک New Folder بسازید ونام آن را تغییر دهید.

نکته ای دیگر که در مورد بازی های منتشر شده در این سایت وجود دارد این است که تمامی بازی های این سایت تست شده و سالم هستند و در شرایط مناسب نرم افزاری و سخت افزاری قابلیت اجرا دارند پس اگر یک بازی در گوشی شما اجرا نشد مطمئن باشید مشکل از عدم سازگاری بازی با گوشی شما می باشد.

در زیر به نکاتی اشاره خواهیم کرد که قبل از دانلود یک بازی بهتر است آنها را مد نظر قرار دهید:

۱- سخت افزار مناسب:

قبل از دانلود بازی مطمئن شوید که گوشی شما قابلیت اجرای بازی های سنگین را از نظر سخت افزاری دارا می باشد. یک گوشی معمولی  جهت اجرای بازی های نیمه سنگین باید حداقل دارای ۱ گیگ رم سخت افزاری و ۱ گیگا هرتز سی پی یو باشد. قطعا جهت اجرای بازی های سنگین تر مثل SSX نیازمند سخت افزاری بالاتر نظیر ۱٫۵ گیگ رم و سی پی یو چند هسته ای خواهید بود. این قضیه دقیقا مشابه اجرای بازی های کامپیوتری در کامپیوتر می باشد! چطور می شود از یک کامپیوتر با ۲ گیگ رم و یک سی پی یو دو هسته ای و ۲۵۶ مگابایت کارت گرافیک انتظار اجرای یک بازی سنگین مانند Crysis 3  را داشت؟!!

۲- رام مناسب:

اگر رام (اندروید) شما نسخه رسمی باشد معمولا با اجرای بازی ها مشکلی نخواهید داشت اما اگر اندروید باز هستید و رام های مختلفی را روی گوشی خود نصب می کنید مطمئن شوید که آن رام معتبر بوده و از نظر اجرای بازی ها مشکلی نداشته باشد. 

۳- سینک کردن اکانت گوگل:

جهت اجرای بازی ها شما نیاز به سینک کردن اکانت گوگل در گوشی خود دارید. بدین منظور ابتدا باید یک اکانت گوگل یا جی میل بسازید سپس در قسمت تنظیمات اندروید به قسمت Accounts رفته با انتخاب گزینه Add account و انتخاب Google  با وارد کردن مشخصات به اکانت خود متصل شوید.

google account 450x252 راهنمای نصب بازی ها در سیستم عامل اندروید

۴- اتصال به اینترنت:

برخی از بازی ها نیاز دارند تا قبل از اولین اجرا به اینترنت دسترسی داشته باشند لذا مطمئن شوید که قبل از اجرای این بازی ها گوشی به اینترنت متصل باشد.

 ۵- نصب برنامه گوگل پلی سرویس و گوگل پلی گیمز:

google play services یک نرم افزار ضروی برای اندروید است که جهت اجرای برخی از سرویس های گوگل نظیر نقشه گوگل و بروزرسانی نرم افزار ها از طریق گوگل پلی و همچنین اجرای برخی بازی ها به آن نیاز خواهید داشت.

خطاهای عمومی در اجرای بازی های اندروید و نحوه حل آنها:

۱- ارور لایسنس invalid license :

این خطا معمولا به دلبل سینک نبودن اکانت گوگل رخ می دهد. البته گاهی به دلایلی نظیر نامعتبر بودن کرک بازی و یا عدم سازگاری بازی با نسخه اندروید نیز اتفاق می افتد. اگر گوشی شما روت شده است می توانید از نرم افزار لاکی پچر برای کرک کردن برخی بازی ها استفاده کنید.

۲- سیاه شدن صفحه و بیرون پریدن از بازی:

اگر بعد از لودینگ بازی صفحه بازی سیاه می شود و بازی بسته می شود دلیل آن عدم توانایی سخت افزار گوشی در اجرای بازی می باشد. گاها به دلیل عدم سازگاری بازی با نسخه اندروید شما نیز این اتفاق رخ می دهد.

۳- درخواست دانلود دیتا بعد از کپی کردن دیتا:

اگر بعد از اجرای بازی و کپی دیتای آن باز هم بازی درخواست دانلود دیتا می دهد به احتمال زیاد فولدر دیتا را در مسیر مناسب کپی نکرده اید و یا اکانت گوگل سینک نشده است.

۴- خطای Can not Copy به هنگام کپی فولدر دیتا:

اگر هنگام کپی فولدر دیتا در فولدر های Obb یا Data  حافظه داخلی خود با خطای cannot copy file. The device has either stopped responding or been disconnected مواجه می شوید دلیل آن این که این فولدر های مذکور محافظت شده هستند و از طریق ویندوز قادر به کپی کردن اطلاعات در آنها نیستید. راه حل این است که فولدر دیتا را در یک فولدر دیگر در حافظه داخلی کپی کنید و سپس توسط فایل منیجر خود گوشی فولدر دیتا را به محل مناسب منتقل کنید. این خطا در اغلب گوشی های دارای حافظه داخلی مشاهده می شود.

 ۵- رفع خطای Out Of Space در اندروید:

جهت رفع این خطا به هنگام نصب بازی ها و برنامه ها باید به فولدر Data/App در روت دسترسی داشته باشید. برای این کار می توانید از برنامه Root Explorer استفاده کنید. سپس در فولدر App  باید فایل هایی را که پسوند Odex  دارند را پاک کنید و اقدام به نصب مجدد بازی یا نرم افزار کنید.

۶- سیاه بودن صقحه بازی

اگر بعد از نصب و اجرای بازی صفحه بازی سیاه است یا فقط بخش هایی از بازی نمایش داده می شود دیتای کپی شده با GPU شما سازگار نیست و دیتای اشتباه را کپی کرده اید.

این مقاله به مرور زمان کاملتر خواهد شد …

اگر شما نیز تجربه ای در این زمینه دارید در قسمت نظرات همین صفحه با ما در میان بگذارید تا مطلب با نام شما منتشر و در اختیار دیگران قرار گیرد.

AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان

:: موضوعات مرتبط: آموزش , ,
:: برچسب‌ها: راهنمای نصب بازی ها در سیستم عامل اندروید , چطور باری های اندروید را نصب کنیم , روش نصب بازی های دیتا , بازی اندروید , برنامه های اندروید , بهترین های اندروید , اندروید , بازی اندروید , دانلود بازی اندروید , بهترین بازی های اندروید , بازی برای اندروید 4 , بازی برای اندروید 4 به بالا , دانلود , لوکسبلاگ , mobile-777 , download android games , beast android , game car for android , download game , just android gameandroid ,



تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد